De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen bestrijden in Leeuwarden

Bijna iedereen wordt blij van een een mooie zomer, maar er is één aspect dat voor minder vreugde zorgt: de aanwezigheid van wespen. Een gezellige barbecue in de tuin kan door enkele exemplaren al flink worden verpest. Heeft u te maken met grote aantallen van deze beestjes? Dan kampt u met een ware wespenplaag. Zoekt u een specialist die de overlast voor u kan oplossen? In de regio Leeuwarden is de door ons aangedragen professional de expert die voor u klaarstaat.

Weer de wesp

Vaak worden wespenproblemen veroorzaakt door de aanwezigheid van een wespennest in uw omgeving. Door deze te verwijderen is de overlast verleden tijd. We raden u af om hier zelf mee aan de slag te gaan. De wesp is namelijk een agressief beestje, waarvan u niet wilt dat het zich in een groep tegen u keert. Een professional heeft de beschikking over speciale kleding en hulpmiddelen en bovendien over veel ervaring. Zo weet u zeker dat de hinder vlug en veilig wordt weggenomen. Onze medewerkers verzorgen dit graag voor u in Leeuwarden of omgeving. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.