Wespen bestrijden in Leeuwarden

Bijna iedereen wordt blij van een een mooie zomer, maar er is één aspect dat voor minder vreugde zorgt: de aanwezigheid van wespen. Een gezellige barbecue in de tuin kan door enkele exemplaren al flink worden verpest. Heeft u te maken met grote aantallen van deze beestjes? Dan kampt u met een ware wespenplaag. Zoekt u een specialist die de overlast voor u kan oplossen? In de regio Leeuwarden is De vakman de expert die voor u klaarstaat.

Weer de wesp

Vaak worden wespenproblemen veroorzaakt door de aanwezigheid van een wespennest in uw omgeving. Door deze te verwijderen is de overlast verleden tijd. We raden u af om hier zelf mee aan de slag te gaan. De wesp is namelijk een agressief beestje, waarvan u niet wilt dat het zich in een groep tegen u keert. Een professional heeft de beschikking over speciale kleding en hulpmiddelen en bovendien over veel ervaring. Zo weet u zeker dat de hinder vlug en veilig wordt weggenomen. Onze medewerkers verzorgen dit graag voor u in Leeuwarden of omgeving. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.