De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ze zijn klein, maar kunnen u heel wat hinder opleveren: muggen, vliegen en rioolvliegjes. Heeft u te maken met grote aantallen van deze plaagdieren en lukt het u niet om van hen af te komen? Dan is het tijd om er een professional bij te halen. In de regio Leeuwarden staat de door ons aangedragen professional voor u klaar.

Rioolvliegjes in huis?

Ze worden zowel vlieg als mug genoemd: rioolvliegjes. Ze staan namelijk ook wel bekend als motmuggen of latrinevliegjes. Normaal gesproken leven deze insecten in het riool. Als u ze daarbuiten signaleert, dan is dat een slecht teken. Waarschijnlijk heeft u dan te maken met rioollekkage. Door een breuk of scheurtje in de riolering kunnen de vliegjes naar buiten. Zo heeft u niet alleen te maken met een vervelend lek, maar ook met rioolvliegjes in uw woning! Ze nemen allerlei bacteriën mee uit de riolering en zijn dus zeer onhygiënisch. We raden u daarom aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen, om de overlast te beperken. Onze medewerkers verzorgen dit graag voor u.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul ons online contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar 0800 255 3733. In Leeuwarden en omgeving kunt u altijd bij ons terecht voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden!