De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen bestrijden in Leeuwarden

Ziet u kleine, donkere puntjes en bloedvlekjes op uw matras? Dan is het duidelijk: u heeft te maken met bedwantsen. Deze kleine insecten zijn voornamelijk in slaapkamers te vinden, waar ze zich overdag verstoppen en ’s nachts voeden met uw bloed. Vaak steken ze meerdere malen na elkaar, waardoor u te maken krijgt met meerdere bulten op een klein huidoppervlak. Vermoedt u te maken te hebben met deze kleine plaagdiertjes en schakelt u graag een specialist in om van de overlast af te komen? In Leeuwarden en omgeving is de door ons aangedragen professional u met plezier van dienst. Onze medewerkers hebben veel ervaring in bedwantsen bestrijden. Ze komen met plezier naar u toe om de problemen te verhelpen!

Beddengoed wassen

Om van de bedwantsen af te komen, is het noodzakelijk dat u uw beddengoed op minstens zestig graden wast. Ga daarbij wel voorzichtig te werk. Door het beddengoed naar de wasmachine te brengen, kan het namelijk gebeuren dat het ongedierte zich verspreidt naar andere kamers in huis. Dat maakt de overlast alleen maar groter! Onze medewerkers adviseren u graag om succesvol de bedwantsen te weren.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. In de regio Leeuwarden staan we altijd voor u klaar!