De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken bestrijden in Leeuwarden

Als er voedsel is aangevreten, denken veel mensen meteen aan muizen. Deze beestjes staan er immers om bekend dat ze overal hun knaagtanden in zetten. Het kan echter ook om ander ongedierte gaan, zoals kakkerlakken. Deze insecten zijn namelijk echte alleseters. Van fruit tot vet, van behanglijm tot bier: de kakkerlak kan ermee aan de haal gaan. Vaak treft u deze insecten in de keuken aan, omdat ze hier eenvoudig aan voedsel en vet kunnen komen, en omdat het er relatief vuil en vochtig is. Daar houdt dit ongedierte van! Wat kunt u tegen kakkerlakken in huis doen?

Schakel een professional in

U kunt in de doe-het-zelfwinkel een uitgebreide selectie aan bestrijdingsmiddelen vinden. Helaas blijken deze producten vaak niet te werken. De kakkerlak is resistent geworden voor veel soorten gif, waardoor de overlast blijft bestaan. Lukt het u niet om de problemen te verhelpen? Haal er dan een specialist bij. In de regio Leeuwarden staat de door ons aangedragen professional altijd voor u klaar. Als ervaren ongediertebestrijder hebben we veel expertise in huis, en bovendien beschikken we over de beste hulpmiddelen en apparatuur. Zo weet u zeker dat u van de hinder wordt verlost! Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn u in Leeuwarden en omgeving met plezier van dienst!