De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten in Leeuwarden?

Geknaag aan voedsel, kabels en meubels. Overal uitwerpselen. Geluidsoverlast wanneer u probeert te slapen. Het zijn enkele vervelende gevolgen van muizen en ratten in huis. Heeft u te maken met deze beestjes in uw woning en lukt het u niet om de overlast te stoppen? Neem dan een professional in de arm. In Leeuwarden en omgeving is de door ons aangedragen professional de vakman die voor u klaarstaat. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers zetten hun expertise graag voor u in.

Weg met de ratten en muizen in huis

Gif of een val: het zijn middelen die vaak worden gebruikt om muizen en ratten te bestrijden. Vaak blijkt dit echter niet voldoende. Dat is ook niet zo raar: muizen en ratten zijn slimme diertjes die gevaar kunnen ontwijken. Gelukkig hebben onze medewerkers veel ervaring in het vak en weten ze hoe ze deze dieren het best succesvol kunnen weren.

Wie weleens met een ratten- of muizenplaag te maken heeft gehad, weet hoe vervelend dit is. Wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met deze plaagdieren? U kunt tevens bij ons terecht voor preventieve maatregelen. Vaak zijn enkele kleine aanpassingen al genoeg om de kans op ongewenste knaagdieren sterk te verkleinen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Als specialist in muizen en ratten zijn wij u in de regio Leeuwarden met plezier van dienst.